S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - DERMATOLOGIST - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Υγεία
Dermatologist
Το Dermatologist είναι το λογισμικό με το οποίο ένας δερματολόγος μπορεί να καλύψει πλήρως τη μηχανογράφηση του ιατρείου του. Έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός δερματολόγου πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε στις ενδεικτικές οθόνες.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο εύκολος και απλός τρόπος εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων, η ευκολία στην αναζήτηση και εξόρυξη χρήσιμων πληροφοριών, η αυτόματη εκτύπωση καταστάσεων και καταλόγων πχ παρουσίαση και εκτύπωση των στοιχείων του ασθενούς, παρουσίαση και εκτύπωση καταλόγου των ασθενών με τα στοιχεία τους, παρουσίαση και εκτύπωση του ιστορικού και δελτίου υγείας του ασθενούς, παρουσίαση και εκτύπωση αναλυτικών λειτουργικών εξόδων του ιατρείου, έκδοση (εκτύπωση) αποδείξεων πληρωμής, εκτύπωση δελτίων διαίτης, εκτύπωση συνταγολογίων, εκτύπωση διευθύνσεων σε φακέλλους, διαχείριση ραντεβού, επισκέψεις ασθενούς, εργαστηριακές εξετάσεις ασθενούς, σύνδεση με βάση δεδομένων για προβολή εικόνων διαφόρων δερματικών παθήσεων κλπ. Το Dermatologist μπορεί να πληροφορήσει τον ιατρό για το ποσό είσπραξης μεταξύ δύο ημερομηνιών και να του παρουσιάσει αναλυτική κατάσταση για τα έξοδα μεταξύ δυο ημερομηνιών και κατά μήνα. Επίσης μπορεί να του παρουσιάσει τις συνολικές εισπράξεις από συγκεκριμένο ασθενή. Είναι δύσκολο σε λίγες γραμμές να γίνει λεπτομερής ανάλυση των εργασιών που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Dermatologist. Το πρόγραμμα διαθέτει βιβλίο σημειώσεων, έναν έξυπνο Reminder για να υπενθυμίζει επείγουσες και σημαντικές εργασίες που έχουν προγραμματιστεί από τον χρήστη του Dermatologist. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και καταλόγου με χρήσιμα τηλέφωνα. Επίσης υπάρχει αριθμομηχανή, menu με τα ημερολογιακά και ένα αναλογικό ρολόι στην κάτω δεξιά οθόνη του προγράμματος που δείχνει συνεχώς την ώρα. Η βάση δεδομένων του Dermatologist μπορεί να γίνει backup. Το λογισμικό εξασφαλίζει το απόρρητο και απαραβίαστο των δεδομένων του ιατρείου διότι υπάρχει κωδικός πρόσβασης στο πρόγραμμα.

Το Dermatologist έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού γι' αυτό και η ανταπόκριση του προγράμματος είναι ταχύτατη παρόλο που οι απαιτήσεις του σε hardware δεν ξεπερνούν τις απαιτήσεις ενός υπολογιστή γραφείου.
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu